NAŠI PROGRAMI VJEŽBANJA

Muraken MMA (Mixed Martial Arts)

MMA je kompleksan sport kroz kojeg možete ostvariti više ciljeva a  u Muraken Gymu prilagođen je pojedincu i nije potrebno iskustvo u borilačkim vještinama. Trening se sastoji od vježbi snage i kondicije te tehnika raznih borilačkih vještina. Vrlo brzo dolazi do poboljšanja opće spremnosti zatim snage i kondicije a u kombinaciji sa ostalim borilačkim programima čini vas maksimalno spremnim i kompletnim borcem.

BRAZILIAN JIU JITSU

Brazilski Jiu-Jitsu (BJJ) je borilačka vještina i borilački sport sličan judu i hrvanju. Ovaj je sport odličan za samoobranu, poboljšanje tjelesne kondicije i funkcionalne snage, stjecanje samopouzdanja i samopoštovanja.

BJJ mogu trenirati osobe bilo kojeg spola i bilo koje dobi, a trenira se u kimonu ili bez kimona.

SHOTOKAN KARATE I KARATE ŠKOLA

Sustavni trening karatea omogućava nam da se lakše nosimo sa stresom i pritiskom koje nam nose moderna vremena, poboljšava nam fizičku pripremljenost, fleksibilnost, brzinu, agilnost, mišićnu moć, koordinaciju Karate je primjeren za sve starosne skupine. Djeca uče osnove karatea, disciplinu, red i odgovornost. Odrasli se mogu učlaniti u rekreacijsku skupinu gdje je naglasak na rekreaciji, samoobrani, rastezanju i održavanju vitalnosti. 

Muraken KICKBOX

Na tradiciji full contakt kaartea nastao je program kickboxa u Muraken gymu. Osnovn cilj nadvladati protivnika sa snagom i brzinom te tehnikom  uz maksimalno poštovanje i sigurnost partnera. Kickbox je sveobuhvatnog karaktera te se tokom treniranja razvija opća snaga, brzina, kondicija i izdržljivost. Program je individualno prilagođen i uz grupu može se održavati samo sa trenerom odnosno individualno što mnogi preferiraju uslijed nedostatak vremena.

MURAKEN BASIC

Muraken Basic program treninga idealan je za početnike i za one koji tek započinju sa svojom transformacijom. Trening je prilagođeni za svakoga i  srednjeg je intenziteta, sa vježbama koje nisu zahtjevne  i brzo se  usvajaju. U treningu kombiniramo vježbe sa vlastitim tijelom kao i mnogobrojne rekvizite od  TRX, Gyrje, Gume i sl. gdje su vježbe koncipirane ili u kružnom treningu sa 10 do 12 stanica ili su limitirane sa brojem ponavljanja ili vremenom.

S ovim načinom treninga utječemo na mišićnu i  funkcionalnu izdržljivost te sagorijevamo veliki broj kalorija i reduciramo masno tkivo.

MURAKEN FUNCTIONAL

Funkcionalni trening  jačeg i dinamičnog intenziteta u kojem kombiniramo olimpijsko dizanje utega, gimnastiku, kompleksnije vježbe sa gyrjama vlastitim tijelom,  te metabolički trening.

Funkcionalni trening  jačeg i dinamičnog intenziteta u kojem kombiniramo olimpijsko dizanje utega, gimnastiku, kompleksnije vježbe sa gyrjama vlastitim tijelom,  te metabolički trening.

INDIVIDUALNI TRENING

Individualni odnosno Osobni trening podrazumijeva individualni i stručni pristup klijentu prema zahtjevima i ciljevima klijenta. Kroz dijagnostiku i mjerenje definiramo inicijalno stanje  i na temelju toga definiramo plan i program vježbanja,  sa ciljem što bržeg postizanja željenog  rezultata. Trening se provodi sa osobnim trenerom 1 na 1 ili 2 na 1 i traje oko 60 min.

IMATE PITANJE?

14 + 7 =

AJNA ART MASSAGE & BODYWORKDS

Melita Šarić
Tekstilna 2, 40315 Mursko Središće
ajnaart.melita@gmail.com

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak - utorak: 12.00 - 19.00
Srijeda: 9.00 - 17.00
Četvrtak - petak: 13.00 - 20.00
Subota: 9.00 - 13.00

TERETANA I FITNESS

Dinko Šarić
Tekstilna 2, 40315 Mursko Središće
dinko.murakengym@gmail.com